PIT.TIP

Handige pittige tips om je als ondernemer echt sterk neer te zetten.

Ben jij onderscheidend genoeg?

dinsdag 5 maart 2019

Branding is gezien worden in je eigenheid als ondernemer en bedrijf. Wil jij jezelf onderscheiden? En sneller groeien in 2019? Kom naar de live Branding sessie op donderdag 21 maart om 19:00 uur. Samen met een kleine groep ondernemers gaan we jouw bedrijf sterk neerzetten. Niet alleen qua marketingstrategie, maar ook visueel. Nanda van Studio Viskom gaat met je aan de slag om te bepalen welke visuele tools en kenmerken jouw eigenheid écht laten zien. Denk hierbij aan beeldmateriaal, kleur-, vormgebruik en lettertypes. Dit kan de basis zijn naar een stijlvolle visuele uiting (bijvoorbeeld voor social media, website, blog post of misschien is het wel de basis voor een nieuw logo). En…interactie speelt een grote rol! Je gaat met elkaar leren en toetsen wat jouw uniek maakt. Want ook al doe je hetzelfde, je bent niet hetzelfde. Met de Branding sessie kruip je uit je eigen hoofd en in het hoofd van je klant. Je gaat (visueel) kijken naar de onbewuste aannames die jouw klanten hebben over je business en hoe je dit ombuigt naar je eigenheid envoordelen om voor jou te kiezen. Aanmelden: groei@marketingmetpit.nl

Lees meer
Durf je te groeien ondernemer- Als breinmarketeer met liefde voor psychologie laat ik je opvallen.-2

Branding sessie 21 maart 2019

woensdag 30 januari 2019

Ben jij onderscheidend genoeg? Fantastisch! Het feit dat jij op deze pagina bent, betekent dat je de eerste stap naar een sterker merk voor jouw bedrijf hebt gezet. Wil jij jezelf onderscheiden? En sneller groeien in 2019? Het gaat erom gezien te worden in je eigenheid als ondernemer en bedrijf. Ga hiermee aan de slag en kom naar de live Branding sessie op donderdag 21 maart om 19:00 uur. Samen met een kleine groep ondernemers gaan we jouw bedrijf sterk neerzetten. Niet alleen qua marketingstrategie, maar ook visueel. Nanda van Studio Viskom gaat met je aan de slag om te bepalen welke visuele tools en kenmerken jouw eigenheid écht laten zien. Denk hierbij aan beeldmateriaal, kleur-, vormgebruik en lettertypes. Dit kan de basis zijn naar een stijlvolle visuele uiting (bijvoorbeeld voor social media, website, blog post of misschien is het wel de basis voor een nieuw logo). En…interactie speelt een grote rol! Je gaat met elkaar leren en toetsen wat jouw uniek maakt. Want ook al doe je hetzelfde, je bent niet hetzelfde. Met de Branding sessie kruip je uit je eigen hoofd en in het hoofd van je klant. Je gaat (visueel) kijken naar de onbewuste aannames die jouw klanten hebben over je business en hoe je dit ombuigt naar je eigenheid en voordelen om voor jou te kiezen. Wat je leert tijdens de sessie: Hoe je jouw klant overtuigt van jouw toegevoegde waarde Hoe je jezelf onderscheid van jouw concurrent Vooroordelen ombuigen naar voordelen om voor jou te kiezen Content om te gebruiken voor je volgende blog of vlog Jouw visueel kloppend maken én laten opvallen Kortom een avond met veel concrete oefeningen en zichtbaar vooruitgang. Programma: Inloop: 18.45 – 19:00 Start: 19.00 - Branding sessie: wat maakt jouw uniek? - Hoe laat je dat visueel opvallen? Afloop: 21.30 Kosten: In 2,5 uur krijg je een strategie voor een sterk merk en een stijlgids voor jouw visuele identiteit. Kost slechts €150 ex. btw. Inclusief: koffie / thee, nootje en borrel Locatie: Dorpsstraat 154c, Barendrecht Meld je aan via email.

Lees meer

Klant to ambassadeur - 3 tips

donderdag 18 januari 2018

Bekijk de 3 belangrijkste tips van de workshop en verander je ‘zomaar’ tevreden klanten in ambassadeurs met gratis mond-tot-mond reclame.

Lees meer
workshop_2810

Hoe maak je van je klant een ambassadeur?

maandag 9 oktober 2017

Hoe zorg je dat je zo een positieve indruk op je klant achterlaat, dat je ambassadeurs van ze maakt? Volg de workshop wow-factor en verander je ‘zomaar’ tevreden klanten in ambassadeurs met gratis mond-tot-mond reclame. Het belooft een interactieve avond te worden met veel plezier én pit, waar je met een paar handige handvaten naar huis gaat. De workshop is in het ultra hippe 'Het Industriegebouw' in Rotterdam aan de Goudsesingel. Zie ik je daar? Praktische informatie: Donderdag 26 oktober 2017 - 19.30 uur. Aanmelden: http://www.collagenetwerk.nl/events/ Facebook: Stichting Collage Netwerk Marketing met PIT

Lees meer

Content = killing

maandag 2 oktober 2017

Denk jij dat je alleen succesvol kan ondernemen als je gaat vloggen, bloggen, Facebooken en Instagrammen? Zie jij ook door de content bomen het bos niet meer? Kijk dan deze video!

Lees meer

IKEA Place APP - inspiratie voor het MKB

vrijdag 15 september 2017

Wie herkent het niet dat je na een dagje IKEA shoppen, je rode trendy zitstoel eindelijk in elkaar hebt gezet in de woonkamer…. en het blijkt nét de verkeerde kleur rood. Vanaf eind september is dat probleem opgelost. Ikea heeft namelijk iets heel bijzonders gemaakt. Een app waar je virtueel de nieuwe bank, stoel of kleed in je eigen woonkamer ziet. Augmented Reality is hip Augmented Reality (AR) noemen ze deze technologie. En het is Ikea gelukt de AR gelijk goed toe te passen, geen bril nodig, maar gewoon je mobiel (want dat heeft iedereen, belangrijk punt voor Ikea's DNA). Behalve dat ze hiermee super trending zijn, is het ook volledig marketing verantwoord, want ze helpen de doelgroep met een bekend probleem en psychologisch binden ze de klant nog meer bij het merk Ikea. Psychologieprincipe - visualisatie Het psychologieprincipe waar IKEA ook handig gebruik van maakt, is de visualisatie techniek. Door te visualiseren hoe je rode stoel eruit ziet in je woonkamer, ben je veel sneller geneigd deze ook te kopen. "Does Imagining Make It So" study, liet zien dat huiseigenaren alleen al door zich voor te stellen hoe het zou zijn om kabeltelevisie te hebben meer dan dubbel zo vaak het abonnement aanschafte (van 20% naar 47% aankoop!). Toepassingen voor de MKB ondernemer Als Ikea AR kan toepassen, zullen snel andere ondernemingen volgen. De technologie wordt zo goedkoper en dan is AR inzetten voor het MKB snel haalbaar. Denk aan de makelaar die de lege slaapkamer virtueel vult met een tweepersoonsbed tijdens het bezichtigen, om zo een beter idee te geven van hoe groot de ruimte is. Of een interieur inrichter die gelijk die kleur roze op de muur laat zien. Ook het bedrijfsleven kan zo direct presenteren hoe een kantoorruimte een inspirerende werkomgeving wordt met een aansprekende visual op de witte muur. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees meer
rodejurkje

Altijd al willen weten waarom je eigenlijk dat rode jurkje hebt gekocht?

vrijdag 1 september 2017

Altijd al willen weten waarom je eigenlijk dat rode jurkje hebt gekocht, wat nog steeds ongedragen in je kast hangt? Dat is marketing! Er zijn redenen waarom een verpakking van Knorr er lekkerder uitziet dan van de Euroshopper. En waarom je eerder kiest voor een Iphone dan een waterbestendige Sony telefoon. Samen met jou duik ik regelmatig in de fascinerende marketing-psychologie principes die ten grondslag liggen aan ons (aankoop) gedrag. Waarom kopen we impulsief? En hoe kunnen we deze principes op een eerlijke manier gebruiken om de aandacht te krijgen van onze druk bezette, information-overloaded klant? Volg mijn berichten op de PIT.TIP pagina of op YouTube.

Lees meer
Opvallen bij jouw klanten? Contact
Sluiten