Ben jij onderscheidend genoeg?

dinsdag 5 maart 2019

Branding is gezien worden in je eigenheid als ondernemer en bedrijf.

Wil jij jezelf onderscheiden? En sneller groeien in 2019? Kom naar de live Branding sessie op donderdag 21 maart om 19:00 uur.

Samen met een kleine groep ondernemers gaan we jouw bedrijf sterk neerzetten. Niet alleen qua marketingstrategie, maar ook visueel. Nanda van Studio Viskom gaat met je aan de slag om te bepalen welke visuele tools en kenmerken jouw eigenheid Ă©cht laten zien. Denk hierbij aan beeldmateriaal, kleur-, vormgebruik en lettertypes. Dit kan de basis zijn naar een stijlvolle visuele uiting (bijvoorbeeld voor social media, website, blog post of misschien is het wel de basis voor een nieuw logo).
En…interactie speelt een grote rol! Je gaat met elkaar leren en toetsen wat jouw uniek maakt. Want ook al doe je hetzelfde, je bent niet hetzelfde.

Met de Branding sessie kruip je uit je eigen hoofd en in het hoofd van je klant. Je gaat (visueel) kijken naar de onbewuste aannames die jouw klanten hebben over je business en hoe je dit ombuigt naar je eigenheid envoordelen om voor jou te kiezen.

Aanmelden: groei@marketingmetpit.nl

Opvallen bij jouw klanten? Contact
Sluiten