Over PIT

Vertel jouw unieke verhaal met PIT

Elke ondernemer heeft een unieke, waardevolle boodschap te vertellen. Hoe laat je jouw verhaal opvallen bij jouw klanten? Marketing met PIT wil jouw bedrijf op een sterke manier in de markt zetten met een pittig concept.

 

zaadjespit

PIT = Pittig – Kern – Zaadje

PIT = Pittig
PIT staat voor pittig. Op een energieke en enthousiaste manier jouw bedrijf helpen. Door samen te werken gaan we op zoek gaan naar de unieke kwaliteiten. Die zetten we op een pittige manier in de markt, zodat klanten jouw bedrijf (her)ontdekken.

PIT = Kern
Elke vrucht heeft een pit, de essentie van de plant. Jouw bedrijf heeft ook een kern, waar de mogelijkheden voor de toekomst in verstopt zitten. Aan marketing met PIT de taak deze unieke kern succesvol te vertalen naar een waarde voor jouw klanten.

PIT = Zaadje
Het zaadje dat we gaan planten als we jouw bedrijf tot een uniek marketing concept uitwerken. Door op een duurzame en doordachte wijze jouw bedrijf als concept in de markt te zetten, groeien we loyale consumenten die in de toekomst waarde brengen. 

Strategie, campagnes & realisatie

Marketing bij PIT helpt het MKB bedrijf om een heldere marketing strategie te bepalen, dit aan te vullen met creatieve campagnes en de ideeën direct te realiseren. 

Online & Offline 

Websites, Google vindbaar & campagnes
Marketing bij PIT gebruikt diverse marketing middelen zoals het maken of verbeteren van websites, het plannen van een (social) media campagnes en het ontwikkelen van online uitingen als advertenties.

Vormgeving
Ook het ontwerp van creatieve flyers, advertenties en andere materiaal passend in de huisstijl hoort tot de mogelijkheden. Marketing met PIT helpt bij het implementeren van een (reeds bedachte) huisstijl, in het verzinnen van creatieve advertenties, bedrijfsbrochure of spraakmakende flyer. 

Afspreken?

Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken en jouw concept, doelen en strategie te bespreken.

Loop gerust even binnen

 

Of maak een afspraak

Dam 81
2951GA Alblasserdam
0657880519